Laman blog Cekap Komputer kini telah berpindah ke http://blog.cekapkomputer.com anda boleh mendapatkan info-info dari Cekap Komputer di blog tersebut Photobucket Photobucket

Wednesday, May 28, 2008

Recuva penyelamat fail anda yang terdelete secara tidak sengaja

Pernahkan suatu masa anda ter"delete" fail penting anda??tentu anda berasa sedih dan marah apabila fail yang anda sayangi di"delete" samada dengan sengaja ataupun tidak.
Usah risau terdapat cara dan perisian untuk anda mengembalikan data/fail anda tersebut.Salah satu caranya anda boleh menggunakan perisian Recuva .

untuk maklumat lanjut mengenai perisian recuva nie rujuk laman webnya.
http://www.recuva.com/
Perisian ini adalah percuma dan anda boleh mendownloadnya di http://www.recuva.com/download

Bagaimana menggunakan perisian recuva ini?baiklah pada post kali ini saya akan tunjukkan sedikit sebanyak cara menggunakankan perisian ini.

Selesai anda download dan install perisian tersebut.Buka perisian tersebut.

Apabila mesej seperti dibawah dipaparkan klik butang "Next"


Kemudian Pilih kategori data apa yang anda ingin cari samada gambar,music,document dan sebagainya.Kemudian klik butang Next.Jika anda pasti dan tahu dari fail yang anda hendak cari kerja pencarian lebih mudah,jika tidak pilih sahaja "I'm not sure".


Kerja pencarian untuk recover fail anda akan dimulakan klik butang "start"Tunggu sehingga proses pencarian fail yang telah di"delete".
Selepas itu data2 yang telah terdelete ada dipaparkan.Tandakan fail tersebut kemudian klik butang " Recover" dan kemudian pilih lokasi dimana anda hendak menyimpan fail atau data yang anda recover tadi.

Monday, May 26, 2008

Forum Komuniti Juruteknik Komputer Malaysia (KJKM)


Jawatan Juruteknik Komputer FT17 kini semakin bertambah di Malaysia...kebanyakan jawatan Juruteknik Komputer FT17 yang dilantik baru-baru ini ditempatkan di bawah Kementerian Pelajaran Malaysia,Juruteknik2 komputer dibawah KPM ini akan ditempatkan di sekolah2 yang mempunyai makmal komputer..
Pada post kali ini saya ingin menjemput para juruteknik2 komputer FT17 ataupun juruteknik komputer swasta bersama2 berkumpul dan menyertai forum Komuniti Juruteknik Komputer Malaysia(KJKM)..kepada mereka-mereka ingin menambah ilmu pengetahuan komputer anda dan berbincang mengenai masalah2 mengenai rangkaian komputer,perisian,perkakasan dan sebagainya boleh juga menjadi ahli..Forum ini boleh juga didaftar oleh mereka yang bukan berkerja sebagai juruteknik komputer..kami mengalu2kan kedatangan anda..

Pada ketika ini sebanyak 426 ahli berdaftar,dan saya pasti ianya akan meningkat dari semasa ke semasa..

Sertailah forum Komuniti Juruteknik Komputer Malaysia,
http://kjkm.org

Saturday, May 24, 2008

Menyelesaikan Masalah Super Hidden pada sesebuah folder

Serangan virus yang kian menjadi-jadi pada masa kini bukan sahaja menyebabkan komputer anda manjadi lambat malah turut menyusahkan diri anda.Seperti yang anda tahu dan alami,terdapat Virus komputer yang memberi kesan kepada sistem anda atau beberapa fail anda.
Antara kesan dari virus ini yang sering dilakukan untuk menyusahkan pengguna ialah membuatkan folder anda atau folder sistem menjadi "super Hidden".

Apa itu super hidden files??Bagaimana ianya berlaku?Jika anda lihat gambarajah diatas,anda boleh lihat butang untuk Hidden "dibekukan"...bagaimana menyelesaikan perkara ini?baiklah untuk tidak membuang masa anda saya akan tunjukkan cara bagaimana menyelesaikan masalah ini.

Baiklah Misalnya sebuah folder saya beri nama "cekapkomputer" adalah sebuah folder Super Hidden.

Pertama,pergi ke Run da taip CMD . caranya pergi ke Start -> Run -> cmd .
Kemudian paparan seperti dibawah ini akan keluar.Misalnya folder cekapkomputer tersebut ada di hard disk yang lain misalnya D:\ ,Apa yang anda perlu lakukan ialah taip cd.. untuk keluar sesebuah dari folder atau drive dari Cmd. Taip cd.. beberapa kali sehingga C:\ dipaparkan.
Untuk ke folder cekapkomputer yang berada di D:\ tadi ialah taip d: ,dan paparan yang anda kini berada di D:\ akan dapat dilihat.
untuk melihat isi kandungan yang terdapat di dalam drive D:\ tadi ,caranya taip dir .anda Boleh melihat fail2 yang berada dalam D:\ .
Untuk menjadikan folder cekapkomputer yang berada di D:\ tadi yang di"superhidden"kan tadi ialah taip attrib -s -h cekapkomputer dan kemudian tekan enter.
attrib -s -h NamaFolderAnda

Anda boleh melihat folder cekapkomputer tersebut kini boleh di "unhide" selepas itu.
Jika anda lihat butang untuk Hidden tadi kini tidak lagi dibekukan seperti tadi.

Command-command yang berguna untuk post kali ini;

cd.. = keluar dari sesuatu folder dalam Command Prompt(cmd).
cd = Masuk ke dalam folder dalam cmd.
dir = Melihat isi yang ada pada drive atau sesuatu folder melalui cmd.

Link yang berkaitan dengan dengan post kali ini ;
http://www.easydos.com/attrib.html
http://www.ss64.com/nt/
http://techbold.com/2007/05/make-any-file-or-folder-superhidden-in.html

Friday, May 23, 2008

Menukar format Docx kepada doc (Microsoft Office )

Banyak antara mereka yang menggunakan Microsoft Office 2007 mengalami kesukaran apabila mereka membuka fail M.office mereka di komputer-komputer yang menggunakan Office 2003 ke bawah.
Jika kita perhatikan,format fail untuk Microsoft Office 2007 dan office 2003 adalah berbeza.

format untuk Office 2007 ialah .docx
format untuk office 2003 dan kebawah ialah .doc

sebenarnya dengan menggunakan Office 2007 anda boleh menggubah format fail tersebut dari Docx kepada Doc.Tetapi ada juga cara lain yang anda boleh lakukan untuk menukar format fail ini.Terdapat beberapa website yang menawarkan perkhidmatan ini.yang anda perlu lakukan ialah upload fail docx anda kemudian site ini akan menukarkan fail tersebut kepada doc.

Perhatian:fail yang ditukar formatnya akan dikirm ke email anda...

antara website yg ada menawarkan perkhidmatan ini ialah :

http://www.zamzar.com/
Anda boleh menukar fail docx anda kepada doc disini.Selain itu website ini juga penawarkan perkhidmatan lain untuk menukar fail lain kepada format2 yang bersesuaian..anda tidak perlu risau kerana proses untuk menukar format fail anda itu sangat mudah.ikut arahan yg dikehendaki.Banyak lagi website yang menawarkan perkhidmatan ini,ada juga yg percuma dan berbayar...pilihlah yang sesuai...

contoh :
http://www.docx2doc.com/

Anda boleh menggunakan google untuk mencari khidmat2 website yang menawarkan khidmat ini.

Cuba lihat disini

Monday, May 19, 2008

Membuat Multi Login pada Yahoo! Messenger(YM)

Pada post kali ini saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana membuat multi login pada Yahoo Messenger ( ym ) .Sebenarnya anda boleh lihat banyak blog yang lain membuat artikel mengenai multi login ym ini,untuk melakukan multi login pada ym adalah sangat mudah,anda hanya perlu mengubah dan menambah beberapa key pada registry..
Pada artikel kali ini sy akan memberi panduan kepada mereka2 yang kurang mahir dan masih baru dalam penggunaan komputer.Mungkin ada diantara mereka diluar sana kurang memahami artikel yang ditulis oleh blogger lain.Harap artikel ini dapat membantu anda.

Pertama sekali pergi ke Run.Klik Start --> Run --> Taip "regedit" .
Kemudian pergi ke HKEY_CURRENT_USER ,double klik kemudian pergi/klik software.Lihat gambarajah dibawah.Kemudian Double Klik pada software tu kemudian pergi ke "yahoo".Kemudian masuk kedalam yahoo cari "pager".Double klik pada pager tersebut.


Kemudian kemudian cari "test" dan klik pada test tersebut.Baiklah lihat sebelahnya buat satu key baru..Klik kanan -> New -> DWORD Value.

Namakan key yang baru tersebut sebagai plural seperti gambarajah.

Kemudian Double Klik pada plural tersebut dan letakkan nilai 1

Selesai~!hehe...Tutup regedit tersebut dan kini anda boleh membuka Yahoo Messenger lebih dari satu.Misalnya anda mempunyai dua akaun email dan YM,kini anda boleh on kedua2 YM akaun anda tersebut dengan serentak.

Tuesday, May 13, 2008

Perhatian:Jangan tertipu pelanggan Maybank2u!

Artikel ini saya post ke blog ini kerana ia ada kaitan dengan keselamatan pengguna internet...baru2 ini seseorang yang tidak dikenali telah menghantar kepada saya email palsu tersebut kononnya dari Maybank2u. isi kandungan email tersebut ialah :

Dear Maybank Customers Maybank Berhad is committed to making your online transactions safe and secure. We take every precaution to protect our users' information by utilising the latest technology and international industry standard practices. We have upgraded our new SSL servers to serve our customers for a better and secure online service, against fraudulent activities. Due to this recent security process, you are requested to secure your Maybank Internet Banking Information by following the reference below. Note: After the first process is completed, a TAC code will be sent to your mobile phone within 10min. You will then provide us the code on page two. Failure to upgrade with this new security will result in account suspension. http://www.mayberhad-verifications.com/May-Bank-Online.htm Regards Customer Support Maybank Berhad

kemudian email tersebut memberi satu link,dalam link tersebut akan terpapar beberapa tempat yang anda hendak isikan seperti username,password,email.Jangan tertipu!jika anda mengisi tempat2 yang disediakan ini anda sebenarnya sedang memberi username dan password anda kepada orang yg tidak bertanggungjawab ini.


email yang saya terima kononnya dari maybank2u.


Borang yang direka untuk menipu pelanggan-pelanggan Maybank2u.

Maybank telah menerima dan mengetahui mengenai email palsu ini.cuba lihat disini http://www.maybank2u.com.my/online_security_watch/phishing_web_site.shtml

p/s : Bagi mereka yang telah terlajak mengisi borang palsu tersebut disarankan agar menukar password mereka dengan secepat mungkin.sebelum terlambat~!

Download Video Youtube dengan 1-CLICK Batch Download

Adakah anda penggemar youtube?tentu sekali apabila kita melihat Video dari youtube ada sesetengah video yg kita gemari dan ingin mendownload video tersebut.Tanpa bantuan untuk download video dari youtube tentu anda mengalami kesukaran kerana web Youtube tidak meletakkan sebarang link untuk download video2 tersebut.
Antara perisian yang anda boleh gunakan ialah perisian 1-CLICK Batch Download ,perisian ini juga sangat mudah dan menarik..kita boleh download video yg kita suka dengan beberapa format selain flv.

Anda boleh download perisian ini di http://eurekr.com/download.html
ianya percuma dan saiznya kecil sahaja...

selepas install buka perisian ini,dan anda pergi ke youtube...perisian ini sama seperti pelayar internet firefox atau sebagainya.bezanya ialah di tepi pelayar ini ada butang untuk download video youtube serta format video yg diingini.

Video yang anda download akan disimpan di My Documents\My YouTube..atau anda boleh klik pada butang My Download(bersebelahan dengan butang menukar format video) untuk terus ke folder My Youtube tersebut.

Cara meningkatkan keselamatan Pc anda..

Hari demi hari,peningkatan pengguna komputer dan internet di seluruh negara meningkat...Hal ini amat baik selaras dengan perkembangan teknologi pada masa kini.Antara faktor perkembangan pengguna komputer pada masa kini ialah faktor kepentingan pc dalam kehidupan harian serta harga sebuah komputer yang pada masa kini boleh dikatakan sangat murah.
Namun masalah seperti jenayah cyber,virus dan sebagainya kian menjadi2.Mungkin ada diantara kita merasakan pc anda adalah selamat kerana antivirus anda tidak mengesan sebarang virus walaupun anda membuat pemeriksaan virus di komputer anda setiap hari.Sebenarnya virus pada hari ini semakin kecil dan ada juga yg sukar dikesan oleh antivirus anda.Walaupun anda update antivirus anda setiap hari adakah ia menjamin pc anda selamat 100%?tentunya tidak..jangan yakin 100%..

Baiklah dibawah ada beberapa tip yang anda boleh lakukan untuk meningkatkan lg keselamatan pc anda.. :) tingkatkan ilmu pembaca cekap komputer...

1 ) Update versi perisian keselamatan anda.

- Untuk meningkatkan lagi keselamatan Pc anda update perisian keselamatan yang anda gunakan...selalunya versi perisian yang baru menambah beberapa ciri-ciri tambahan pada perisian tersebut.

2) Jangan Klik Sebarang Pautan
- Bagi mereka yang masih baru dalam dunia internet ini,tentu kurang mengetahui banyak penipuan dalam internet ini..adalah lebih baik kita tidak membuka email dari mereka2 yang kita tidak kenali..

3) Berwaspada ketika muat turun dari sesebuah web.
- Banyak diluar sana memberi kita perisian2 yang menarik dan percuma...namun bukan semua diluar sana ikhlas tentu ada diluar sana mempunyai niat jahat jadi kita harus sentiasa berwaspada.

4)Tingkatkan perlindungan firewall pada komputer anda.
- Pastikan firewall anda aktif di komputer anda,jika komputer anda tidak mempunyai sebarang firewall atau anda inginkan lebih dari itu anda juga boleh menggunakan perisian lain seperti zonealarm ... anda juga boleh menggunakan perisian firewall yang lain..lihat kat SINI .

5 ) Gunakan Antivirus yang terkini.
- Bagi komputer mereka yang tidak mempunyai sebarang antivirus,anda harus tahu kegunaan antivirus ini.Antivirus adalah sangat penting untuk kita..terdapat banyak antivirus pada masa kini,tetapi jangan tertipu dengan antivirus yang palsu.antara antivirus yang anda boleh gunakan ialah saya sarankan anda menggunakan antivirus Kaspersky(namun akan melambatkan komputer anda sedikit bagi komputer yg mempunyai spec tinggi tentu tiada masalah) ataupun boleh tengok list kat SINI

6) Pastikan Komputer anda sentiasa dimatikan jika tidak digunakan.
- Hal ini kerana ia dapat mengelak komputer kita dari diceroboh oleh penggodam.Banyak yg penggodam boleh lakukan terhadap komputer kita termasuk mencuri data penting kita.Jadi untuk mengelakkan kejadian yg tidak diingini,matikan komputer anda jika tidak digunakan.

7) Jangan tinggalkan komputer anda bersama rakan anda.
- Mengapa kita tidak boleh meninggalkan komputer kita tanpa dikunci walaupun bersama dengan orang yg kita rapat?Ini kerana seseorang boleh mencuri data2 penting kita dengan hanya beberapa minit.Tentu anda tidak mahu katalaluan atau data peribadi anda jatuh ke tangan orang lain.

8 ) Periksa proses yang sedang berjalan di komputer anda.
- Anda boleh memeriksa proses yang sedang berjalan di komputer anda.Untuk mengelak perisian jahhat seperti keylogger.Keylogger mampu mencuri katalaluan anda dengan mudah.Anda boleh memeriksa proses yang sedang berjalan di Task Manager atau menggunakan perisian untuk check proses yang lain.

9 ) Simpan data peribadi anda di tempat yang selamat.
- Anda boleh menyimpan fail sulit anda di suatu tempat dan lock fail tersebut...terdapat banyak perisian yang anda boleh guna untuk sembunyikan dan kunci data sulit anda contoh perisian yang selalu digunakan ialah Folder Lock,Boleh dilihat Disini.

10 ) Lengkapkan komputer anda dengan perisian Antispyware.
- Virus dan spyware adalah berbeza..oleh itu anda seharusnya memasang Antispyware di komputer anda,namun ada juga antivirus pada masa kini turut dilengkapi dengan Antispyware untuk memudahkan pengguna.Antara antispyware yang popular dan percuma ialah Spybot-Search-Destroy .Boleh Download kat SiniMonday, May 12, 2008

Virus smserv.exe

Sejak akhir2 nie saya melihat banyak virus yang merebak dan menyusahkan pengguna-pengguna komputer..bukan satu virus malah 3 hingga 4 jenis menyerang dalam satu masa...seperti pada tahun ini virus2 yang mungkin baru seperti kavo,8ot8y86 dan sebagainya.Ada gak virus yang ban Youtube...ehhe..mungkin anti ngan youtube..saya akan post sedikit sebanyak mengenai virus tersebut pada post akan datang...
Pada kali ini saya akan tunjukkan kepada anda ciri2 virus smserv secara ringkasnya...Pada awal kemunculan virus ini saya tidak berapa sedar mengenai virus ini,kehadiran virus ini saya sedar apabila virus ini menyerang guru2 dan pelajar politeknik(x tau le sapa yg bawa virus nie eheh..)
Antara Benda yg virus ini lakukan untuk menggangu kita ialah menggubah perkataan open apabila kita hendak membuka pendrive kita....

Jum lihat ikon yg virus ini guna..
Mengikut Gambar diatas saiz untuk virus ini ialah 28.0 KB ...Baiklah mari kita lihat apa yg virus nie akan buat pada pendrive kita...
Nie adalah fail autorun yang virus ini akan simpan di pendrive anda tujuannya untuk menyebarkan lagi virus ini...cuba lihat isi autorun ini..Cuba lihat kesan yang virus ini lakukan pada pendrive anda.fungsi untuk open pendrive anda dah tiada.untuk membuka pendrive anda boleh juga menggunakan cara..Klik butang Folder yang ada pada My Computer anda atau tetingkap yang lain,satu bar explorer di sebelah tetingkap itu akan muncul kemudian pergi ke pendrive anda untuk membuka.(sebenarnya cara ini lebih selamat untuk mengelak komputer anda dari terus dijangkiti virus disebabkan autorun yg ada dalam pendrive anda)..

Saya dapati ada antivirus yg dapat mengesan virus ini dan yang malangnya ada yang belum...Kaspersky nampaknya baru sahaja dapat mengesan virus ini..

Senarai antivirus yang dapat mengesan virus ini Lihat Disini

Wednesday, May 07, 2008

Update Antivirus Kaspersky 7 anda dengan mudah!

Cara update manual kaspersky 6 & 7 tidak jauh bezanya...tetapi mungkin ada diantara mereka sana tidak memahami cara yang saya tunjukkan pada post sebelum ini.Baiklah pada kali ini anda boleh lihat cara untuk update kaspersky ini dan memahaminya dengan lebih mudah.Khas untuk Pengunjung CekapKomputer.blogspot.com~! hehe :)

Photobucket

Tuesday, May 06, 2008

Membuat Blog secara percuma melalui blogger.com

Ada antara rakan-rakan saya bertanyakan cara bagaimana membuat blog dengan mudah..bagi mereka yang belum pernah membuat blog tentu menyangkakan membuat blog adalah sama susah dengan membuat Website,ini kerana untuk membuat sesebuah Website kita memerlukan pengetahuan HTML.Apa itu HTML?Rujuk Sini
Untuk pengetahuan anda membuat blog adalah sangat mudah,kali ini saya akan tunjukkan kepada anda cara membuat blog melalui blogger.com.

P/S : Antara perkara paling penting ketika membuat blog ialah apa yang anda akan tulis di blog anda kemudian hari,sama ada mengenai komputer,kehidupan,berita,hiburan..terpulang kepada anda..fikir sesuatu untuk blog anda.

Pertama sekali pergi ke http://www.blogger.com

Kemudian Klik "Create Your Blog Now"

Kemudian isi borang yang dikehendaki..anda boleh juga akaun email dari yahoo atau sebagainya,ataupun email dari google iaitu gmail.
Selepas itu..Masukkan tajuk blog anda dan url blog anda.... url blog anda akan menjadi seperti namabloganda.Blogspot.com(hujung blog anda akan diakhiri dengan blogspot.com..jangan lupa masukkan WOrd Verifivation

Kemudian pilih template untuk blog anda...Blogger.com ada menyediakan sedikit template anda boleh memilih salah satu daripadanya...ataupun anda boleh memilih template yang banyak ditawarkan oleh web-web yang lain.untuk permulaan pilih satu dari template ini.
Anda berjaya membuat Blog anda!
Baiklah anda telah pun mempunyai blog sekarang..jadi anda boleh cuba untuk post artikel ke blog anda.

Selepas anda telah siap menulis...klik pada butang publish.kemudian klik View Blog.
Anda akan melihat blog anda dilengkapi dengan template yang menarik.

Senarai Compaq Presario V3000 Notebook PC series

Compaq Presario V3000 CTO Notebook PC
Compaq Presario V3000T CTO Notebook PC
Compaq Presario V3000Z CTO Notebook PC
Compaq Presario V3001AU Notebook PC
Compaq Presario V3001TU Notebook PC
Compaq Presario V3001XX Notebook PC
Compaq Presario V3002AU Notebook PC
Compaq Presario V3002TU Notebook PC
Compaq Presario V3002XX Notebook PC
Compaq Presario V3003AU Notebook PC
Compaq Presario V3003TU Notebook PC
Compaq Presario V3003XX Notebook PC
Compaq Presario V3004AU Notebook PC
Compaq Presario V3004TU Notebook PC
Compaq Presario V3004XX Notebook PC
Compaq Presario V3005AU Notebook PC
Compaq Presario V3005TU Notebook PC
Compaq Presario V3006AU Notebook PC
Compaq Presario V3006TU Notebook PC
Compaq Presario V3007AU Notebook PC
Compaq Presario V3007TU Notebook PC
Compaq Presario V3008AU Notebook PC
Compaq Presario V3008TU Notebook PC
Compaq Presario V3009AU Notebook PC
Compaq Presario V3009TU Notebook PC
Compaq Presario V3010AU Notebook PC
Compaq Presario V3010CA Notebook PC
Compaq Presario V3010TU Notebook PC
Compaq Presario V3010US Notebook PC
Compaq Presario V3011AU Notebook PC
Compaq Presario V3011TU Notebook PC
Compaq Presario V3011XX Notebook PC
Compaq Presario V3012AU Notebook PC
Compaq Presario V3012TU Notebook PC
Compaq Presario V3013AU Notebook PC
Compaq Presario V3013TU Notebook PC
Compaq Presario V3014AU Notebook PC
Compaq Presario V3014TU Notebook PC
Compaq Presario V3015AU Notebook PC
Compaq Presario V3015CA Notebook PC
Compaq Presario V3015NR Notebook PC
Compaq Presario V3015TU Notebook PC
Compaq Presario V3016AU Notebook PC
Compaq Presario V3016TU Notebook PC
Compaq Presario V3016US Notebook PC
Compaq Presario V3017AU Notebook PC
Compaq Presario V3017LA Notebook PC
Compaq Presario V3017TU Notebook PC
Compaq Presario V3018AU Notebook PC
Compaq Presario V3018CL Notebook PC
Compaq Presario V3018TU Notebook PC
Compaq Presario V3018US Notebook PC
Compaq Presario V3019AU Notebook PC
Compaq Presario V3019TU Notebook PC
Compaq Presario V3019US Notebook PC
Compaq Presario V3020AU Notebook PC
Compaq Presario V3020CA Notebook PC
Compaq Presario V3020TU Notebook PC
Compaq Presario V3020US Notebook PC
Compaq Presario V3021AU Notebook PC
Compaq Presario V3021TU Notebook PC
Compaq Presario V3022AU Notebook PC
Compaq Presario V3022TU Notebook PC
Compaq Presario V3023AU Notebook PC
Compaq Presario V3023TU Notebook PC
Compaq Presario V3024AU Notebook PC
Compaq Presario V3024TU Notebook PC
Compaq Presario V3025AU Notebook PC
Compaq Presario V3025TU Notebook PC
Compaq Presario V3026AU Notebook PC
Compaq Presario V3026TU Notebook PC
Compaq Presario V3027AU Notebook PC
Compaq Presario V3027TU Notebook PC
Compaq Presario V3028AU Notebook PC
Compaq Presario V3028TU Notebook PC
Compaq Presario V3029AU Notebook PC
Compaq Presario V3029TU Notebook PC
Compaq Presario V3030AU Notebook PC
Compaq Presario V3030CA Notebook PC
Compaq Presario V3030TU Notebook PC
Compaq Presario V3030US Notebook PC
Compaq Presario V3031AU Notebook PC
Compaq Presario V3031TU Notebook PC
Compaq Presario V3032AU Notebook PC
Compaq Presario V3032TU Notebook PC
Compaq Presario V3033AU Notebook PC
Compaq Presario V3033TU Notebook PC
Compaq Presario V3034AU Notebook PC
Compaq Presario V3034TU Notebook PC
Compaq Presario V3035AU Notebook PC
Compaq Presario V3035TU Notebook PC
Compaq Presario V3036AU Notebook PC
Compaq Presario V3036TU Notebook PC
Compaq Presario V3037AU Notebook PC
Compaq Presario V3037TU Notebook PC
Compaq Presario V3038AU Notebook PC
Compaq Presario V3038TU Notebook PC
Compaq Presario V3039AU Notebook PC
Compaq Presario V3039TU Notebook PC
Compaq Presario V3040TU Notebook PC
Compaq Presario V3041AU Notebook PC
Compaq Presario V3041TU Notebook PC
Compaq Presario V3042AU Notebook PC
Compaq Presario V3042TU Notebook PC
Compaq Presario V3043AU Notebook PC
Compaq Presario V3043TU Notebook PC
Compaq Presario V3044AU Notebook PC
Compaq Presario V3044TU Notebook PC
Compaq Presario V3045AU Notebook PC
Compaq Presario V3045TU Notebook PC
Compaq Presario V3046AU Notebook PC
Compaq Presario V3046TU Notebook PC
Compaq Presario V3047AU Notebook PC
Compaq Presario V3047TU Notebook PC
Compaq Presario V3048TU Notebook PC
Compaq Presario V3049TU Notebook PC
Compaq Presario V3050TU Notebook PC
Compaq Presario V3051TU Notebook PC
Compaq Presario V3052TU Notebook PC
Compaq Presario V3053TU Notebook PC
Compaq Presario V3054TU Notebook PC
Compaq Presario V3055TU Notebook PC
Compaq Presario V3056TU Notebook PC
Compaq Presario V3057TU Notebook PC
Compaq Presario V3058TU Notebook PC
Compaq Presario V3059TU Notebook PC
Compaq Presario V3060TU Notebook PC
Compaq Presario V3061TU Notebook PC
Compaq Presario V3062TU Notebook PC
Compaq Presario V3063TU Notebook PC
Compaq Presario V3064TU Notebook PC
Compaq Presario V3065TU Notebook PC
Compaq Presario V3066TU Notebook PC
Compaq Presario V3067TU Notebook PC
Compaq Presario V3069TU Notebook PC
Compaq Presario V3070TU Notebook PC
Compaq Presario V3071TU Notebook PC
Compaq Presario V3072TU Notebook PC
Compaq Presario V3100 CTO Notebook PC
Compaq Presario V3101AU Notebook PC
Compaq Presario V3101TU Notebook PC
Compaq Presario V3101XX Notebook PC
Compaq Presario V3102AU Notebook PC
Compaq Presario V3102TU Notebook PC
Compaq Presario V3102XX Notebook PC
Compaq Presario V3103AU Notebook PC
Compaq Presario V3103TU Notebook PC
Compaq Presario V3103XX Notebook PC
Compaq Presario V3104AU Notebook PC
Compaq Presario V3104TU Notebook PC
Compaq Presario V3104XX Notebook PC
Compaq Presario V3105AU Notebook PC
Compaq Presario V3105TU Notebook PC
Compaq Presario V3106AU Notebook PC
Compaq Presario V3106TU Notebook PC
Compaq Presario V3107AU Notebook PC
Compaq Presario V3107TU Notebook PC
Compaq Presario V3108AU Notebook PC
Compaq Presario V3108TU Notebook PC
Compaq Presario V3109AU Notebook PC
Compaq Presario V3109TU Notebook PC
Compaq Presario V3110AU Notebook PC
Compaq Presario V3110CA Notebook PC
Compaq Presario V3110TU Notebook PC
Compaq Presario V3111AU Notebook PC
Compaq Presario V3111TU Notebook PC
Compaq Presario V3112AU Notebook PC
Compaq Presario V3112TU Notebook PC
Compaq Presario V3113AU Notebook PC
Compaq Presario V3113TU Notebook PC
Compaq Presario V3114AU Notebook PC
Compaq Presario V3114TU Notebook PC
Compaq Presario V3115AU Notebook PC
Compaq Presario V3115LA Notebook PC
Compaq Presario V3115TU Notebook PC
Compaq Presario V3116AU Notebook PC
Compaq Presario V3116TU Notebook PC
Compaq Presario V3117AU Notebook PC
Compaq Presario V3117LA Notebook PC
Compaq Presario V3117TU Notebook PC
Compaq Presario V3118AU Notebook PC
Compaq Presario V3118TU Notebook PC
Compaq Presario V3119AU Notebook PC
Compaq Presario V3119TU Notebook PC
Compaq Presario V3120AU Notebook PC
Compaq Presario V3120TU Notebook PC
Compaq Presario V3121AU Notebook PC
Compaq Presario V3121TU Notebook PC
Compaq Presario V3122AU Notebook PC
Compaq Presario V3122TU Notebook PC
Compaq Presario V3123AU Notebook PC
Compaq Presario V3123TU Notebook PC
Compaq Presario V3124AU Notebook PC
Compaq Presario V3124TU Notebook PC
Compaq Presario V3125AU Notebook PC
Compaq Presario V3125TU Notebook PC
Compaq Presario V3126AU Notebook PC
Compaq Presario V3126TU Notebook PC
Compaq Presario V3127AU Notebook PC
Compaq Presario V3127TU Notebook PC
Compaq Presario V3128AU Notebook PC
Compaq Presario V3128TU Notebook PC
Compaq Presario V3129AU Notebook PC
Compaq Presario V3129TU Notebook PC
Compaq Presario V3130AU Notebook PC
Compaq Presario V3130TU Notebook PC
Compaq Presario V3131AU Notebook PC
Compaq Presario V3131TU Notebook PC
Compaq Presario V3132AU Notebook PC
Compaq Presario V3132TU Notebook PC
Compaq Presario V3133AU Notebook PC
Compaq Presario V3133TU Notebook PC
Compaq Presario V3134AU Notebook PC
Compaq Presario V3134TU Notebook PC
Compaq Presario V3135AU Notebook PC
Compaq Presario V3135TU Notebook PC
Compaq Presario V3136AU Notebook PC
Compaq Presario V3136TU Notebook PC
Compaq Presario V3137AU Notebook PC
Compaq Presario V3137TU Notebook PC
Compaq Presario V3138AU Notebook PC
Compaq Presario V3138TU Notebook PC
Compaq Presario V3139AU Notebook PC
Compaq Presario V3140AU Notebook PC
Compaq Presario V3140TU Notebook PC
Compaq Presario V3141AU Notebook PC
Compaq Presario V3141TU Notebook PC
Compaq Presario V3142AU Notebook PC
Compaq Presario V3142TU Notebook PC
Compaq Presario V3143AU Notebook PC
Compaq Presario V3143TU Notebook PC
Compaq Presario V3144AU Notebook PC
Compaq Presario V3144TU Notebook PC
Compaq Presario V3145AU Notebook PC
Compaq Presario V3145TU Notebook PC
Compaq Presario V3146AU Notebook PC
Compaq Presario V3146TU Notebook PC
Compaq Presario V3147AU Notebook PC
Compaq Presario V3147TU Notebook PC
Compaq Presario V3148AU Notebook PC
Compaq Presario V3148TU Notebook PC
Compaq Presario V3149AU Notebook PC
Compaq Presario V3149TU Notebook PC
Compaq Presario V3150AU Notebook PC
Compaq Presario V3150TU Notebook PC
Compaq Presario V3151AU Notebook PC
Compaq Presario V3151TU Notebook PC
Compaq Presario V3152AU Notebook PC
Compaq Presario V3152TU Notebook PC
Compaq Presario V3153AU Notebook PC
Compaq Presario V3153TU Notebook PC
Compaq Presario V3154AU Notebook PC
Compaq Presario V3154TU Notebook PC
Compaq Presario V3155AU Notebook PC
Compaq Presario V3156AU Notebook PC
Compaq Presario V3156TU Notebook PC
Compaq Presario V3157AU Notebook PC
Compaq Presario V3157TU Notebook PC
Compaq Presario V3158AU Notebook PC
Compaq Presario V3158TU Notebook PC
Compaq Presario V3159AU Notebook PC
Compaq Presario V3159TU Notebook PC
Compaq Presario V3160AU Notebook PC
Compaq Presario V3160TU Notebook PC
Compaq Presario V3161AU Notebook PC
Compaq Presario V3161TU Notebook PC
Compaq Presario V3162AU Notebook PC
Compaq Presario V3162TU Notebook PC
Compaq Presario V3163AU Notebook PC
Compaq Presario V3163TU Notebook PC
Compaq Presario V3164AU Notebook PC
Compaq Presario V3164TU Notebook PC
Compaq Presario V3165AU Notebook PC
Compaq Presario V3165TU Notebook PC
Compaq Presario V3166AU Notebook PC
Compaq Presario V3167AU Notebook PC
Compaq Presario V3168AU Notebook PC
Compaq Presario V3169AU Notebook PC
Compaq Presario V3170AU Notebook PC
Compaq Presario V3171AU Notebook PC
Compaq Presario V3172AU Notebook PC
Compaq Presario V3172TU Notebook PC
Compaq Presario V3173TU Notebook PC
Compaq Presario V3174TU Notebook PC
Compaq Presario V3175TU Notebook PC
Compaq Presario V3176TU Notebook PC
Compaq Presario V3177TU Notebook PC
Compaq Presario V3178TU Notebook PC
Compaq Presario V3179TU Notebook PC
Compaq Presario V3180TU Notebook PC
Compaq Presario V3181TU Notebook PC
Compaq Presario V3182TU Notebook PC
Compaq Presario V3183TU Notebook PC
Compaq Presario V3184TU Notebook PC
Compaq Presario V3185TU Notebook PC
Compaq Presario V3186TU Notebook PC
Compaq Presario V3187TU Notebook PC
Compaq Presario V3188TU Notebook PC
Compaq Presario V3189TU Notebook PC
Compaq Presario V3190TU Notebook PC
Compaq Presario V3191TU Notebook PC
Compaq Presario V3192TU Notebook PC
Compaq Presario V3193TU Notebook PC
Compaq Presario V3194TU Notebook PC
Compaq Presario V3195TU Notebook PC
Compaq Presario V3196TU Notebook PC
Compaq Presario V3197TU Notebook PC
Compaq Presario V3198TU Notebook PC
Compaq Presario V3199TU Notebook PC
Compaq Presario V3200 CTO Notebook PC
Compaq Presario V3201AU Notebook PC
Compaq Presario V3201TU Notebook PC
Compaq Presario V3202AU Notebook PC
Compaq Presario V3202TU Notebook PC
Compaq Presario V3203AU Notebook PC
Compaq Presario V3203TU Notebook PC
Compaq Presario V3204AU Notebook PC
Compaq Presario V3204TU Notebook PC
Compaq Presario V3205AU Notebook PC
Compaq Presario V3205TU Notebook PC
Compaq Presario V3206AU Notebook PC
Compaq Presario V3206TU Notebook PC
Compaq Presario V3207AU Notebook PC
Compaq Presario V3207TU Notebook PC
Compaq Presario V3208AU Notebook PC
Compaq Presario V3208TU Notebook PC
Compaq Presario V3209AU Notebook PC
Compaq Presario V3209TU Notebook PC
Compaq Presario V3210AU Notebook PC
Compaq Presario V3210TU Notebook PC
Compaq Presario V3211AU Notebook PC
Compaq Presario V3211TU Notebook PC
Compaq Presario V3212AU Notebook PC
Compaq Presario V3212TU Notebook PC
Compaq Presario V3213AU Notebook PC
Compaq Presario V3213TU Notebook PC
Compaq Presario V3214AU Notebook PC
Compaq Presario V3214TU Notebook PC
Compaq Presario V3215AU Notebook PC
Compaq Presario V3215LA Notebook PC
Compaq Presario V3215TU Notebook PC
Compaq Presario V3216AU Notebook PC
Compaq Presario V3216TU Notebook PC
Compaq Presario V3217AU Notebook PC
Compaq Presario V3217LA Notebook PC
Compaq Presario V3217TU Notebook PC
Compaq Presario V3218AU Notebook PC
Compaq Presario V3218LA Notebook PC
Compaq Presario V3218TU Notebook PC
Compaq Presario V3219AU Notebook PC
Compaq Presario V3219TU Notebook PC
Compaq Presario V3220AU Notebook PC
Compaq Presario V3220TU Notebook PC
Compaq Presario V3221AU Notebook PC
Compaq Presario V3221TU Notebook PC
Compaq Presario V3222AU Notebook PC
Compaq Presario V3222TU Notebook PC
Compaq Presario V3223AU Notebook PC
Compaq Presario V3223TU Notebook PC
Compaq Presario V3224AU Notebook PC
Compaq Presario V3224TU Notebook PC
Compaq Presario V3225AU Notebook PC
Compaq Presario V3225TU Notebook PC
Compaq Presario V3226AU Notebook PC
Compaq Presario V3226TU Notebook PC
Compaq Presario V3227AU Notebook PC
Compaq Presario V3227TU Notebook PC
Compaq Presario V3228AU Notebook PC
Compaq Presario V3228TU Notebook PC
Compaq Presario V3229AU Notebook PC
Compaq Presario V3229TU Notebook PC
Compaq Presario V3230AU Notebook PC
Compaq Presario V3230TU Notebook PC
Compaq Presario V3231AU Notebook PC
Compaq Presario V3231TU Notebook PC
Compaq Presario V3232AU Notebook PC
Compaq Presario V3232TU Notebook PC
Compaq Presario V3233AU Notebook PC
Compaq Presario V3233TU Notebook PC
Compaq Presario V3234AU Notebook PC
Compaq Presario V3234TU Notebook PC
Compaq Presario V3235AU Notebook PC
Compaq Presario V3235TU Notebook PC
Compaq Presario V3236AU Notebook PC
Compaq Presario V3236TU Notebook PC
Compaq Presario V3237AU Notebook PC
Compaq Presario V3237TU Notebook PC
Compaq Presario V3238AU Notebook PC
Compaq Presario V3238TU Notebook PC
Compaq Presario V3239AU Notebook PC
Compaq Presario V3239TU Notebook PC
Compaq Presario V3240AU Notebook PC
Compaq Presario V3240TU Notebook PC
Compaq Presario V3241AU Notebook PC
Compaq Presario V3241TU Notebook PC
Compaq Presario V3242AU Notebook PC
Compaq Presario V3242TU Notebook PC
Compaq Presario V3243AU Notebook PC
Compaq Presario V3243TU Notebook PC
Compaq Presario V3244AU Notebook PC
Compaq Presario V3244TU Notebook PC
Compaq Presario V3245TU Notebook PC
Compaq Presario V3246TU Notebook PC
Compaq Presario V3247AU Notebook PC
Compaq Presario V3247TU Notebook PC
Compaq Presario V3248AU Notebook PC
Compaq Presario V3248TU Notebook PC
Compaq Presario V3249AU Notebook PC
Compaq Presario V3249TU Notebook PC
Compaq Presario V3250AU Notebook PC
Compaq Presario V3250TU Notebook PC
Compaq Presario V3251AU Notebook PC
Compaq Presario V3251TU Notebook PC
Compaq Presario V3252AU Notebook PC
Compaq Presario V3252TU Notebook PC
Compaq Presario V3253AU Notebook PC
Compaq Presario V3253TU Notebook PC
Compaq Presario V3254AU Notebook PC
Compaq Presario V3254TU Notebook PC
Compaq Presario V3255AU Notebook PC
Compaq Presario V3255TU Notebook PC
Compaq Presario V3256TU Notebook PC
Compaq Presario V3257TU Notebook PC
Compaq Presario V3258TU Notebook PC
Compaq Presario V3259TU Notebook PC
Compaq Presario V3260TU Notebook PC
Compaq Presario V3261TU Notebook PC
Compaq Presario V3300 CTO Notebook PC
Compaq Presario V3301AU Notebook PC
Compaq Presario V3301TU Notebook PC
Compaq Presario V3301XX Notebook PC
Compaq Presario V3302AU Notebook PC
Compaq Presario V3302TU Notebook PC
Compaq Presario V3302XX Notebook PC
Compaq Presario V3303AU Notebook PC
Compaq Presario V3303TU Notebook PC
Compaq Presario V3304AU Notebook PC
Compaq Presario V3304TU Notebook PC
Compaq Presario V3305AU Notebook PC
Compaq Presario V3305TU Notebook PC
Compaq Presario V3306AU Notebook PC
Compaq Presario V3306TU Notebook PC
Compaq Presario V3307AU Notebook PC
Compaq Presario V3307TU Notebook PC
Compaq Presario V3308AU Notebook PC
Compaq Presario V3308TU Notebook PC
Compaq Presario V3309AU Notebook PC
Compaq Presario V3309TU Notebook PC
Compaq Presario V3310AU Notebook PC
Compaq Presario V3310TU Notebook PC
Compaq Presario V3311AU Notebook PC
Compaq Presario V3311TU Notebook PC
Compaq Presario V3312AU Notebook PC
Compaq Presario V3312TU Notebook PC
Compaq Presario V3313TU Notebook PC
Compaq Presario V3314TU Notebook PC
Compaq Presario V3315LA Notebook PC
Compaq Presario V3315TU Notebook PC
Compaq Presario V3316TU Notebook PC
Compaq Presario V3317LA Notebook PC
Compaq Presario V3317TU Notebook PC
Compaq Presario V3318TU Notebook PC
Compaq Presario V3319TU Notebook PC
Compaq Presario V3320TU Notebook PC
Compaq Presario V3321TU Notebook PC
Compaq Presario V3322TU Notebook PC
Compaq Presario V3323TU Notebook PC
Compaq Presario V3324TU Notebook PC
Compaq Presario V3325TU Notebook PC
Compaq Presario V3326TU Notebook PC
Compaq Presario V3327TU Notebook PC
Compaq Presario V3328TU Notebook PC
Compaq Presario V3329TU Notebook PC
Compaq Presario V3330TU Notebook PC
Compaq Presario V3331TU Notebook PC
Compaq Presario V3332TU Notebook PC
Compaq Presario V3333TU Notebook PC
Compaq Presario V3334TU Notebook PC
Compaq Presario V3335TU Notebook PC
Compaq Presario V3336TU Notebook PC
Compaq Presario V3337TU Notebook PC
Compaq Presario V3338TU Notebook PC
Compaq Presario V3339TU Notebook PC
Compaq Presario V3340TU Notebook PC
Compaq Presario V3341TU Notebook PC
Compaq Presario V3342TU Notebook PC
Compaq Presario V3343TU Notebook PC
Compaq Presario V3344TU Notebook PC
Compaq Presario V3345TU Notebook PC
Compaq Presario V3346TU Notebook PC
Compaq Presario V3347TU Notebook PC
Compaq Presario V3348TU Notebook PC
Compaq Presario V3349TU Notebook PC
Compaq Presario V3350TU Notebook PC
Compaq Presario V3351TU Notebook PC
Compaq Presario V3352TU Notebook PC
Compaq Presario V3400 CTO Notebook PC
Compaq Presario V3401AU Notebook PC
Compaq Presario V3401TU Notebook PC
Compaq Presario V3401TX Notebook PC
Compaq Presario V3402AU Notebook PC
Compaq Presario V3402TU Notebook PC
Compaq Presario V3402TX Notebook PC
Compaq Presario V3403AU Notebook PC
Compaq Presario V3403TU Notebook PC
Compaq Presario V3403TX Notebook PC
Compaq Presario V3404AU Notebook PC
Compaq Presario V3404TU Notebook PC
Compaq Presario V3404TX Notebook PC
Compaq Presario V3405AU Notebook PC
Compaq Presario V3405TU Notebook PC
Compaq Presario V3405TX Notebook PC
Compaq Presario V3406AU Notebook PC
Compaq Presario V3406TU Notebook PC
Compaq Presario V3406TX Notebook PC
Compaq Presario V3407AU Notebook PC
Compaq Presario V3407TU Notebook PC
Compaq Presario V3407TX Notebook PC
Compaq Presario V3408AU Notebook PC
Compaq Presario V3408TU Notebook PC
Compaq Presario V3408TX Notebook PC
Compaq Presario V3409AU Notebook PC
Compaq Presario V3409TU Notebook PC
Compaq Presario V3409TX Notebook PC
Compaq Presario V3410AU Notebook PC
Compaq Presario V3410TU Notebook PC
Compaq Presario V3410TX Notebook PC
Compaq Presario V3411AU Notebook PC
Compaq Presario V3411TU Notebook PC
Compaq Presario V3411TX Notebook PC
Compaq Presario V3412AU Notebook PC
Compaq Presario V3412TU Notebook PC
Compaq Presario V3412TX Notebook PC
Compaq Presario V3413AU Notebook PC
Compaq Presario V3413TU Notebook PC
Compaq Presario V3413TX Notebook PC
Compaq Presario V3414AU Notebook PC
Compaq Presario V3414TU Notebook PC
Compaq Presario V3414TX Notebook PC
Compaq Presario V3415AU Notebook PC
Compaq Presario V3415LA Notebook PC
Compaq Presario V3415TU Notebook PC
Compaq Presario V3415TX Notebook PC
Compaq Presario V3416AU Notebook PC
Compaq Presario V3416TU Notebook PC
Compaq Presario V3416TX Notebook PC
Compaq Presario V3417AU Notebook PC
Compaq Presario V3417LA Notebook PC
Compaq Presario V3417TU Notebook PC
Compaq Presario V3417TX Notebook PC
Compaq Presario V3418AU Notebook PC
Compaq Presario V3418LA Notebook PC
Compaq Presario V3418TU Notebook PC
Compaq Presario V3418TX Notebook PC
Compaq Presario V3419AU Notebook PC
Compaq Presario V3419TU Notebook PC
Compaq Presario V3419TX Notebook PC
Compaq Presario V3420AU Notebook PC
Compaq Presario V3420TU Notebook PC
Compaq Presario V3420TX Notebook PC
Compaq Presario V3421AU Notebook PC
Compaq Presario V3421TU Notebook PC
Compaq Presario V3421TX Notebook PC
Compaq Presario V3422AU Notebook PC
Compaq Presario V3422TU Notebook PC
Compaq Presario V3422TX Notebook PC
Compaq Presario V3423AU Notebook PC
Compaq Presario V3423TU Notebook PC
Compaq Presario V3423TX Notebook PC
Compaq Presario V3424AU Notebook PC
Compaq Presario V3424TU Notebook PC
Compaq Presario V3424TX Notebook PC
Compaq Presario V3425AU Notebook PC
Compaq Presario V3425TU Notebook PC
Compaq Presario V3425TX Notebook PC
Compaq Presario V3426AU Notebook PC
Compaq Presario V3426TU Notebook PC
Compaq Presario V3427AU Notebook PC
Compaq Presario V3427TU Notebook PC
Compaq Presario V3428AU Notebook PC
Compaq Presario V3428TU Notebook PC
Compaq Presario V3429AU Notebook PC
Compaq Presario V3429TU Notebook PC
Compaq Presario V3430AU Notebook PC
Compaq Presario V3430TU Notebook PC
Compaq Presario V3431AU Notebook PC
Compaq Presario V3431TU Notebook PC
Compaq Presario V3432AU Notebook PC
Compaq Presario V3432TU Notebook PC
Compaq Presario V3433AU Notebook PC
Compaq Presario V3433TU Notebook PC
Compaq Presario V3434AU Notebook PC
Compaq Presario V3434TU Notebook PC
Compaq Presario V3435AU Notebook PC
Compaq Presario V3435TU Notebook PC
Compaq Presario V3436AU Notebook PC
Compaq Presario V3436TU Notebook PC
Compaq Presario V3437AU Notebook PC
Compaq Presario V3437TU Notebook PC
Compaq Presario V3438AU Notebook PC
Compaq Presario V3438TU Notebook PC
Compaq Presario V3439AU Notebook PC
Compaq Presario V3439TU Notebook PC
Compaq Presario V3440AU Notebook PC
Compaq Presario V3440TU Notebook PC
Compaq Presario V3441AU Notebook PC
Compaq Presario V3441TU Notebook PC
Compaq Presario V3442AU Notebook PC
Compaq Presario V3442TU Notebook PC
Compaq Presario V3443AU Notebook PC
Compaq Presario V3443TU Notebook PC
Compaq Presario V3444AU Notebook PC
Compaq Presario V3444TU Notebook PC
Compaq Presario V3445AU Notebook PC
Compaq Presario V3445TU Notebook PC
Compaq Presario V3446AU Notebook PC
Compaq Presario V3446TU Notebook PC
Compaq Presario V3447AU Notebook PC
Compaq Presario V3448AU Notebook PC
Compaq Presario V3449AU Notebook PC
Compaq Presario V3450AU Notebook PC
Compaq Presario V3500 CTO Notebook PC
Compaq Presario V3501TU Notebook PC
Compaq Presario V3501XX Notebook PC
Compaq Presario V3502TU Notebook PC
Compaq Presario V3503TU Notebook PC
Compaq Presario V3504TU Notebook PC
Compaq Presario V3505TU Notebook PC
Compaq Presario V3506TU Notebook PC
Compaq Presario V3507TU Notebook PC
Compaq Presario V3508TU Notebook PC
Compaq Presario V3509TU Notebook PC
Compaq Presario V3510TU Notebook PC
Compaq Presario V3511TU Notebook PC
Compaq Presario V3512TU Notebook PC
Compaq Presario V3513TU Notebook PC
Compaq Presario V3514TU Notebook PC
Compaq Presario V3515TU Notebook PC
Compaq Presario V3516TU Notebook PC
Compaq Presario V3517TU Notebook PC
Compaq Presario V3518TU Notebook PC
Compaq Presario V3519TU Notebook PC
Compaq Presario V3520TU Notebook PC
Compaq Presario V3521TU Notebook PC
Compaq Presario V3522TU Notebook PC
Compaq Presario V3523TU Notebook PC
Compaq Presario V3524TU Notebook PC
Compaq Presario V3525TU Notebook PC
Compaq Presario V3526TU Notebook PC
Compaq Presario V3527TU Notebook PC
Compaq Presario V3528TU Notebook PC
Compaq Presario V3529TU Notebook PC
Compaq Presario V3530TU Notebook PC
Compaq Presario V3531TU Notebook PC
Compaq Presario V3532TU Notebook PC
Compaq Presario V3533TU Notebook PC
Compaq Presario V3534TU Notebook PC
Compaq Presario V3535TU Notebook PC
Compaq Presario V3600 CTO Notebook PC
Compaq Presario V3601AU Notebook PC
Compaq Presario V3601TU Notebook PC
Compaq Presario V3601TX Notebook PC
Compaq Presario V3601XX Notebook PC
Compaq Presario V3602AU Notebook PC
Compaq Presario V3602TU Notebook PC
Compaq Presario V3602TX Notebook PC
Compaq Presario V3602XX Notebook PC
Compaq Presario V3603AU Notebook PC
Compaq Presario V3603TU Notebook PC
Compaq Presario V3603TX Notebook PC
Compaq Presario V3604AU Notebook PC
Compaq Presario V3604TU Notebook PC
Compaq Presario V3604TX Notebook PC
Compaq Presario V3605AU Notebook PC
Compaq Presario V3605TU Notebook PC
Compaq Presario V3605TX Notebook PC
Compaq Presario V3606AU Notebook PC
Compaq Presario V3606TU Notebook PC
Compaq Presario V3606TX Notebook PC
Compaq Presario V3607AU Notebook PC
Compaq Presario V3607TU Notebook PC
Compaq Presario V3607TX Notebook PC
Compaq Presario V3608AU Notebook PC
Compaq Presario V3608TU Notebook PC
Compaq Presario V3608TX Notebook PC
Compaq Presario V3609AU Notebook PC
Compaq Presario V3609TU Notebook PC
Compaq Presario V3609TX Notebook PC
Compaq Presario V3610AU Notebook PC
Compaq Presario V3610TU Notebook PC
Compaq Presario V3610TX Notebook PC
Compaq Presario V3611AU Notebook PC
Compaq Presario V3611TU Notebook PC
Compaq Presario V3611TX Notebook PC
Compaq Presario V3612AU Notebook PC
Compaq Presario V3612TU Notebook PC
Compaq Presario V3612TX Notebook PC
Compaq Presario V3613AU Notebook PC
Compaq Presario V3613TU Notebook PC
Compaq Presario V3613TX Notebook PC
Compaq Presario V3614AU Notebook PC
Compaq Presario V3614LA Notebook PC
Compaq Presario V3614TU Notebook PC
Compaq Presario V3614TX Notebook PC
Compaq Presario V3615AU Notebook PC
Compaq Presario V3615LA Notebook PC
Compaq Presario V3615TU Notebook PC
Compaq Presario V3615TX Notebook PC
Compaq Presario V3616AU Notebook PC
Compaq Presario V3616TU Notebook PC
Compaq Presario V3616TX Notebook PC
Compaq Presario V3617AU Notebook PC
Compaq Presario V3617LA Notebook PC
Compaq Presario V3617TU Notebook PC
Compaq Presario V3618AU Notebook PC
Compaq Presario V3618LA Notebook PC
Compaq Presario V3618TU Notebook PC
Compaq Presario V3619AU Notebook PC
Compaq Presario V3619LA Notebook PC
Compaq Presario V3619TU Notebook PC
Compaq Presario V3620AU Notebook PC
Compaq Presario V3620TU Notebook PC
Compaq Presario V3621AU Notebook PC
Compaq Presario V3621TU Notebook PC
Compaq Presario V3622AU Notebook PC
Compaq Presario V3622TU Notebook PC
Compaq Presario V3623AU Notebook PC
Compaq Presario V3623TU Notebook PC
Compaq Presario V3624AU Notebook PC
Compaq Presario V3624TU Notebook PC
Compaq Presario V3625AU Notebook PC
Compaq Presario V3625TU Notebook PC
Compaq Presario V3626AU Notebook PC
Compaq Presario V3626TU Notebook PC
Compaq Presario V3627AU Notebook PC
Compaq Presario V3627TU Notebook PC
Compaq Presario V3628AU Notebook PC
Compaq Presario V3628TU Notebook PC
Compaq Presario V3629AU Notebook PC
Compaq Presario V3629TU Notebook PC
Compaq Presario V3630AU Notebook PC
Compaq Presario V3630TU Notebook PC
Compaq Presario V3631AU Notebook PC
Compaq Presario V3631TU Notebook PC
Compaq Presario V3632AU Notebook PC
Compaq Presario V3632TU Notebook PC
Compaq Presario V3633AU Notebook PC
Compaq Presario V3633TU Notebook PC
Compaq Presario V3634AU Notebook PC
Compaq Presario V3634TU Notebook PC
Compaq Presario V3635AU Notebook PC
Compaq Presario V3635TU Notebook PC
Compaq Presario V3636AU Notebook PC
Compaq Presario V3636TU Notebook PC
Compaq Presario V3637AU Notebook PC
Compaq Presario V3637TU Notebook PC
Compaq Presario V3638AU Notebook PC
Compaq Presario V3638TU Notebook PC
Compaq Presario V3639AU Notebook PC
Compaq Presario V3639TU Notebook PC
Compaq Presario V3640AU Notebook PC
Compaq Presario V3640TU Notebook PC
Compaq Presario V3641AU Notebook PC
Compaq Presario V3641TU Notebook PC
Compaq Presario V3642AU Notebook PC
Compaq Presario V3642TU Notebook PC
Compaq Presario V3643AU Notebook PC
Compaq Presario V3643TU Notebook PC
Compaq Presario V3644AU Notebook PC
Compaq Presario V3644TU Notebook PC
Compaq Presario V3645AU Notebook PC
Compaq Presario V3645TU Notebook PC
Compaq Presario V3646AU Notebook PC
Compaq Presario V3646TU Notebook PC
Compaq Presario V3647AU Notebook PC
Compaq Presario V3647TU Notebook PC
Compaq Presario V3648AU Notebook PC
Compaq Presario V3648TU Notebook PC
Compaq Presario V3649AU Notebook PC
Compaq Presario V3649TU Notebook PC
Compaq Presario V3650AU Notebook PC
Compaq Presario V3650TU Notebook PC
Compaq Presario V3651AU Notebook PC
Compaq Presario V3651TU Notebook PC
Compaq Presario V3652AU Notebook PC
Compaq Presario V3652TU Notebook PC
Compaq Presario V3653AU Notebook PC
Compaq Presario V3653TU Notebook PC
Compaq Presario V3654TU Notebook PC
Compaq Presario V3655TU Notebook PC
Compaq Presario V3656TU Notebook PC
Compaq Presario V3657TU Notebook PC
Compaq Presario V3658TU Notebook PC
Compaq Presario V3659TU Notebook PC
Compaq Presario V3660TU Notebook PC
Compaq Presario V3661TU Notebook PC
Compaq Presario V3662TU Notebook PC
Compaq Presario V3663TU Notebook PC
Compaq Presario V3664TU Notebook PC
Compaq Presario V3665TU Notebook PC
Compaq Presario V3666TU Notebook PC
Compaq Presario V3667TU Notebook PC
Compaq Presario V3668TU Notebook PC
Compaq Presario V3669TU Notebook PC
Compaq Presario V3670TU Notebook PC
Compaq Presario V3671TU Notebook PC
Compaq Presario V3672TU Notebook PC
Compaq Presario V3673TU Notebook PC
Compaq Presario V3674TU Notebook PC
Compaq Presario V3675TU Notebook PC
Compaq Presario V3676TU Notebook PC
Compaq Presario V3677TU Notebook PC
Compaq Presario V3678TU Notebook PC
Compaq Presario V3679TU Notebook PC
Compaq Presario V3680TU Notebook PC
Compaq Presario V3700 CTO Notebook PC
Compaq Presario V3701AU Notebook PC
Compaq Presario V3701TU Notebook PC
Compaq Presario V3701TX Notebook PC
Compaq Presario V3701VU Notebook PC
Compaq Presario V3701XX Notebook PC
Compaq Presario V3702AU Notebook PC
Compaq Presario V3702TU Notebook PC
Compaq Presario V3702TX Notebook PC
Compaq Presario V3702VU Notebook PC
Compaq Presario V3703AU Notebook PC
Compaq Presario V3703TU Notebook PC
Compaq Presario V3703TX Notebook PC
Compaq Presario V3704AU Notebook PC
Compaq Presario V3704TU Notebook PC
Compaq Presario V3704TX Notebook PC
Compaq Presario V3704VU Notebook PC
Compaq Presario V3705AU Notebook PC
Compaq Presario V3705TU Notebook PC
Compaq Presario V3705TX Notebook PC
Compaq Presario V3705VU Notebook PC
Compaq Presario V3706AU Notebook PC
Compaq Presario V3706TU Notebook PC
Compaq Presario V3706TX Notebook PC
Compaq Presario V3707AU Notebook PC
Compaq Presario V3707TU Notebook PC
Compaq Presario V3707TX Notebook PC
Compaq Presario V3708AU Notebook PC
Compaq Presario V3708TU Notebook PC
Compaq Presario V3708TX Notebook PC
Compaq Presario V3709AU Notebook PC
Compaq Presario V3709TU Notebook PC
Compaq Presario V3709TX Notebook PC
Compaq Presario V3710AU Notebook PC
Compaq Presario V3710TU Notebook PC
Compaq Presario V3710TX Notebook PC
Compaq Presario V3711AU Notebook PC
Compaq Presario V3711TU Notebook PC
Compaq Presario V3712AU Notebook PC
Compaq Presario V3712TU Notebook PC
Compaq Presario V3713AU Notebook PC
Compaq Presario V3713TU Notebook PC
Compaq Presario V3714AU Notebook PC
Compaq Presario V3714TU Notebook PC
Compaq Presario V3715AU Notebook PC
Compaq Presario V3715LA Notebook PC
Compaq Presario V3715TU Notebook PC
Compaq Presario V3716AU Notebook PC
Compaq Presario V3716TU Notebook PC
Compaq Presario V3717AU Notebook PC
Compaq Presario V3717LA Notebook PC
Compaq Presario V3717TU Notebook PC
Compaq Presario V3718AU Notebook PC
Compaq Presario V3718LA Notebook PC
Compaq Presario V3718TU Notebook PC
Compaq Presario V3719AU Notebook PC
Compaq Presario V3719TU Notebook PC
Compaq Presario V3720AU Notebook PC
Compaq Presario V3720TU Notebook PC
Compaq Presario V3721AU Notebook PC
Compaq Presario V3722AU Notebook PC
Compaq Presario V3722TU Notebook PC
Compaq Presario V3723AU Notebook PC
Compaq Presario V3723TU Notebook PC
Compaq Presario V3724AU Notebook PC
Compaq Presario V3724TU Notebook PC
Compaq Presario V3725AU Notebook PC
Compaq Presario V3725TU Notebook PC
Compaq Presario V3726AU Notebook PC
Compaq Presario V3726TU Notebook PC
Compaq Presario V3727AU Notebook PC
Compaq Presario V3727TU Notebook PC
Compaq Presario V3728AU Notebook PC
Compaq Presario V3728TU Notebook PC
Compaq Presario V3729AU Notebook PC
Compaq Presario V3729TU Notebook PC
Compaq Presario V3730AU Notebook PC
Compaq Presario V3730TU Notebook PC
Compaq Presario V3731AU Notebook PC
Compaq Presario V3731TU Notebook PC
Compaq Presario V3732AU Notebook PC
Compaq Presario V3732TU Notebook PC
Compaq Presario V3733AU Notebook PC
Compaq Presario V3733TU Notebook PC
Compaq Presario V3734AU Notebook PC
Compaq Presario V3734TU Notebook PC
Compaq Presario V3735AU Notebook PC
Compaq Presario V3735TU Notebook PC
Compaq Presario V3736AU Notebook PC
Compaq Presario V3736TU Notebook PC
Compaq Presario V3737AU Notebook PC
Compaq Presario V3737TU Notebook PC
Compaq Presario V3738AU Notebook PC
Compaq Presario V3738TU Notebook PC
Compaq Presario V3739AU Notebook PC
Compaq Presario V3739TU Notebook PC
Compaq Presario V3740AU Notebook PC
Compaq Presario V3740TU Notebook PC
Compaq Presario V3741AU Notebook PC
Compaq Presario V3741TU Notebook PC
Compaq Presario V3742AU Notebook PC
Compaq Presario V3742TU Notebook PC
Compaq Presario V3743AU Notebook PC
Compaq Presario V3743TU Notebook PC
Compaq Presario V3744AU Notebook PC
Compaq Presario V3744TU Notebook PC
Compaq Presario V3745AU Notebook PC
Compaq Presario V3745TU Notebook PC
Compaq Presario V3746AU Notebook PC
Compaq Presario V3746TU Notebook PC
Compaq Presario V3747AU Notebook PC
Compaq Presario V3747TU Notebook PC
Compaq Presario V3748AU Notebook PC
Compaq Presario V3748TU Notebook PC
Compaq Presario V3749AU Notebook PC
Compaq Presario V3749TU Notebook PC
Compaq Presario V3750AU Notebook PC
Compaq Presario V3750TU Notebook PC
Compaq Presario V3751AU Notebook PC
Compaq Presario V3751TU Notebook PC
Compaq Presario V3751XX Notebook PC
Compaq Presario V3752AU Notebook PC
Compaq Presario V3752TU Notebook PC
Compaq Presario V3752XX Notebook PC
Compaq Presario V3753AU Notebook PC
Compaq Presario V3753TU Notebook PC
Compaq Presario V3754AU Notebook PC
Compaq Presario V3754TU Notebook PC
Compaq Presario V3755AU Notebook PC
Compaq Presario V3755TU Notebook PC
Compaq Presario V3756TU Notebook PC
Compaq Presario V3757TU Notebook PC
Compaq Presario V3758TU Notebook PC
Compaq Presario V3759TU Notebook PC
Compaq Presario V3760TU Notebook PC
Compaq Presario V3761TU Notebook PC
Compaq Presario V3762TU Notebook PC
Compaq Presario V3763TU Notebook PC
Compaq Presario V3764TU Notebook PC
Compaq Presario V3765TU Notebook PC
Compaq Presario V3766TU Notebook PC
Compaq Presario V3767TU Notebook PC
Compaq Presario V3768TU Notebook PC
Compaq Presario V3769TU Notebook PC
Compaq Presario V3770TU Notebook PC
Compaq Presario V3771TU Notebook PC
Compaq Presario V3772TU Notebook PC
Compaq Presario V3773TU Notebook PC
Compaq Presario V3774TU Notebook PC
Compaq Presario V3775TU Notebook PC
Compaq Presario V3776TU Notebook PC
Compaq Presario V3777TU Notebook PC
Compaq Presario V3778TU Notebook PC
Compaq Presario V3779TU Notebook PC
Compaq Presario V3780TU Notebook PC
Compaq Presario V3781TU Notebook PC
Compaq Presario V3782TU Notebook PC
Compaq Presario V3783TU Notebook PC
Compaq Presario V3784TU Notebook PC
Compaq Presario V3785TU Notebook PC
Compaq Presario V3786TU Notebook PC
Compaq Presario V3787TU Notebook PC
Compaq Presario V3788TU Notebook PC
Compaq Presario V3789TU Notebook PC
Compaq Presario V3790TU Notebook PC
Compaq Presario V3791TU Notebook PC
Compaq Presario V3792TU Notebook PC
Compaq Presario V3793TU Notebook PC
Compaq Presario V3794TU Notebook PC
Compaq Presario V3795TU Notebook PC
Compaq Presario V3796TU Notebook PC
Compaq Presario V3797TU Notebook PC
Compaq Presario V3798TU Notebook PC
Compaq Presario V3799TU Notebook PC
Compaq Presario V3801AU Notebook PC
Compaq Presario V3801TU Notebook PC
Compaq Presario V3801TX Notebook PC
Compaq Presario V3802AU Notebook PC
Compaq Presario V3802TU Notebook PC
Compaq Presario V3802TX Notebook PC
Compaq Presario V3803AU Notebook PC
Compaq Presario V3803TU Notebook PC
Compaq Presario V3803TX Notebook PC
Compaq Presario V3804AU Notebook PC
Compaq Presario V3804TU Notebook PC
Compaq Presario V3804TX Notebook PC
Compaq Presario V3805AU Notebook PC
Compaq Presario V3805TU Notebook PC
Compaq Presario V3806AU Notebook PC
Compaq Presario V3806TU Notebook PC
Compaq Presario V3806TX Notebook PC
Compaq Presario V3807AU Notebook PC
Compaq Presario V3807TU Notebook PC
Compaq Presario V3807TX Notebook PC
Compaq Presario V3808AU Notebook PC
Compaq Presario V3808TU Notebook PC
Compaq Presario V3808TX Notebook PC
Compaq Presario V3809AU Notebook PC
Compaq Presario V3809TU Notebook PC
Compaq Presario V3809TX Notebook PC
Compaq Presario V3810AU Notebook PC
Compaq Presario V3810TU Notebook PC
Compaq Presario V3811AU Notebook PC
Compaq Presario V3811TU Notebook PC
Compaq Presario V3812AU Notebook PC
Compaq Presario V3812TU Notebook PC
Compaq Presario V3813AU Notebook PC
Compaq Presario V3813TU Notebook PC
Compaq Presario V3814AU Notebook PC
Compaq Presario V3814TU Notebook PC
Compaq Presario V3815AU Notebook PC
Compaq Presario V3815TU Notebook PC
Compaq Presario V3816AU Notebook PC
Compaq Presario V3816TU Notebook PC
Compaq Presario V3817AU Notebook PC
Compaq Presario V3817TU Notebook PC
Compaq Presario V3818AU Notebook PC
Compaq Presario V3818TU Notebook PC
Compaq Presario V3819AU Notebook PC
Compaq Presario V3819TU Notebook PC
Compaq Presario V3820AU Notebook PC
Compaq Presario V3820TU Notebook PC
Compaq Presario V3821TU Notebook PC
Compaq Presario V3822TU Notebook PC
Compaq Presario V3823TU Notebook PC
Compaq Presario V3824TU Notebook PC
Compaq Presario V3825TU Notebook PC
Compaq Presario V3826TU Notebook PC
Compaq Presario V3827TU Notebook PC
Compaq Presario V3828TU Notebook PC
Compaq Presario V3829TU Notebook PC
Compaq Presario V3830TU Notebook PC
Compaq Presario V3831TU Notebook PC
Compaq Presario V3832TU Notebook PC
Compaq Presario V3833TU Notebook PC
Compaq Presario V3834TU Notebook PC
Compaq Presario V3835TU Notebook PC
Compaq Presario V3836TX Notebook PC
Compaq Presario V3837TU Notebook PC
Compaq Presario V3838TU Notebook PC
Compaq Presario V3851XX Notebook PC