Laman blog Cekap Komputer kini telah berpindah ke http://blog.cekapkomputer.com anda boleh mendapatkan info-info dari Cekap Komputer di blog tersebut Photobucket Photobucket

Tuesday, May 13, 2008

Download Video Youtube dengan 1-CLICK Batch Download

Adakah anda penggemar youtube?tentu sekali apabila kita melihat Video dari youtube ada sesetengah video yg kita gemari dan ingin mendownload video tersebut.Tanpa bantuan untuk download video dari youtube tentu anda mengalami kesukaran kerana web Youtube tidak meletakkan sebarang link untuk download video2 tersebut.
Antara perisian yang anda boleh gunakan ialah perisian 1-CLICK Batch Download ,perisian ini juga sangat mudah dan menarik..kita boleh download video yg kita suka dengan beberapa format selain flv.

Anda boleh download perisian ini di http://eurekr.com/download.html
ianya percuma dan saiznya kecil sahaja...

selepas install buka perisian ini,dan anda pergi ke youtube...perisian ini sama seperti pelayar internet firefox atau sebagainya.bezanya ialah di tepi pelayar ini ada butang untuk download video youtube serta format video yg diingini.

Video yang anda download akan disimpan di My Documents\My YouTube..atau anda boleh klik pada butang My Download(bersebelahan dengan butang menukar format video) untuk terus ke folder My Youtube tersebut.

0 comments: