Laman blog Cekap Komputer kini telah berpindah ke http://blog.cekapkomputer.com anda boleh mendapatkan info-info dari Cekap Komputer di blog tersebut Photobucket Photobucket

Monday, May 26, 2008

Forum Komuniti Juruteknik Komputer Malaysia (KJKM)


Jawatan Juruteknik Komputer FT17 kini semakin bertambah di Malaysia...kebanyakan jawatan Juruteknik Komputer FT17 yang dilantik baru-baru ini ditempatkan di bawah Kementerian Pelajaran Malaysia,Juruteknik2 komputer dibawah KPM ini akan ditempatkan di sekolah2 yang mempunyai makmal komputer..
Pada post kali ini saya ingin menjemput para juruteknik2 komputer FT17 ataupun juruteknik komputer swasta bersama2 berkumpul dan menyertai forum Komuniti Juruteknik Komputer Malaysia(KJKM)..kepada mereka-mereka ingin menambah ilmu pengetahuan komputer anda dan berbincang mengenai masalah2 mengenai rangkaian komputer,perisian,perkakasan dan sebagainya boleh juga menjadi ahli..Forum ini boleh juga didaftar oleh mereka yang bukan berkerja sebagai juruteknik komputer..kami mengalu2kan kedatangan anda..

Pada ketika ini sebanyak 426 ahli berdaftar,dan saya pasti ianya akan meningkat dari semasa ke semasa..

Sertailah forum Komuniti Juruteknik Komputer Malaysia,
http://kjkm.org

6 comments:

Ardzham said...

Alamak baru nak join portal ni dah This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible.Kenapa pulak ni, terlebih guna bandwith ke?

E_peace6679 said...

maybe la rasanya tu...waktu pagi tadi ok lagi dapat masuk...xpelah...dah contact admin...kena tunggu dia settlekan masalah.. :)

Anonymous said...

hai tmn...da yg punya driver xp buat compaq presario V3725AU tak .....bantu saya ya...thanks from dirul

Khairil said...

sorry mencelah... blh tlg saya? sy x brape arif ttg computer tapi mcm mane sy blh freekan ram sy hingga 100%? skg ni sy guna ram 2gig tapi da ilang 40mb, laptop lama sy full plak 1gig ram...tolong ye...

Anonymous said...

saya GPB... pesanan untuk adik2 FT17, bekerjalah dengan baik. Tak tahu banyak kan bertanya....

rawaman said...

Salam Sejahtare,

Memang sekarang komputer adalah asas bagi pelajar-pelajar, sekurangnya asas pengenalan harus ada pada diri kita di mana cara mengguna, jagaan dan membaikinya...
jadilah seorang pandai komputer, dunia sekarang dan akan datang hanya menggunakan komputer sebagai kerja harian...

www.juruteknikkomputer.com