Laman blog Cekap Komputer kini telah berpindah ke http://blog.cekapkomputer.com anda boleh mendapatkan info-info dari Cekap Komputer di blog tersebut Photobucket Photobucket

Thursday, April 17, 2008

Driver compaq presario v3751au untuk Windows XP


Ada diantara kita sedang mencari driver untuk compaq presario v3751au windows Xp,Pada post kali ini saya akan cuba tolong selesaikan masalah mereka2 yang menggunakan laptop jenis ini.

Anda boleh mencuba menggunakan driver ini untuk laptop compaq presario v3751au ini.

Nvidia Graphics
Download Disini


Nvidia Chipset
Download Disini

Install Nvidia Chipset ini kemudian restart laptop anda.

Alps Touchpad
Download Disini


Ricoh Card Reader
Download Disini

Modem
Download Disini

Broadcom Wireless
Download Disini

.Net Framework
Download Disini

HP Quick Launch_requires .Net Framework 2.0
Download Disini

MS UAA(Restart laptop anda selepas install driver ini,kemudian baru install driver audio)
Download Disini

Audio Driver

try,
Download Disini
Download Disini

10 comments:

~ d i l l a ~ said...

ku pkai laptop ini.. mmg sush sket itu ari mahu install wndows XP..

bagus2~

rantaikan blogku,,mahu??

ku rantaikan blog kamu juga..

khairil_digital said...

sekarang dah xda masalah ker??

~ d i l l a ~ said...

ok jeee~

Alexi said...

Bro mintak tolng skit...driver compaq presario v3000 ader x??

just xjumpa high def audio bus ngan sm bus controller jer...
pe2...visit blog gua ekk
http://alexicob.blogspot.com

klau jumpa leave kat shoutout dlm blog gua

trima kacih

|ch|baN said...

hi!
bole tak driver nih pakai kt v3828tu
. kurang satu driver bro... LAN driver... ada tak?

Achmed8883 said...

salam.

saya cuba install audio driver bg laptop V3751au.tapi xberjaya.
software name: sp33310 dan sp 36408

dia kuar msg nie:

Driver installation failed: could not find the MEDIA device for this driver.

apa masalah dia Bro.?

napi said...

lain kali berilah cd driver aku nak naik gile ni.

E_peace6679 said...

dah memang style kedai bro...kalau x silap aku...ada juga driver cd tu...tp kalau nak beli dekat rm80....ko sanggup?aku x sanggup heuheua..

Tips For Succes said...

Driver yg lain semua dpt install tapi driver audio yg tak dapat... apa masalhnya ni...? memang bukan driver dia kut... mcm mana nak buat yer..?

Mohd Shafiee said...

Sound tak boleh la.. ada cara lain tak??